|
|
| Dobro dosli Gost.Da bi ste imali puno pravo,da posetite sve nase forume morate da se Registrujete ili ukoliko ste registoravani Ulogujte Se .Hvala vam! |
|
|
|
|
|
|
| Ljubavne Poruke |
|
Niz | Puni prikaz |
|
|||||
главна супер модераторица ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pridružen: Sep 2008 Poruka: 4,725 Ugled: 12 |
RE: Ljubavne Poruke
Kažu da je ljubav važnija od prijateljstva ali da je prijateljstvo trajnije od života, prema tome ti ceš biti prijatelj kog cu voleti do kraja života!
| ||||
|
|
||||
|
|
|
|||||
главна супер модераторица ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pridružen: Sep 2008 Poruka: 4,725 Ugled: 12 |
Ne znam sta me vise boli,kad si tu ili kad te nema,kad me gledas ili kad smo stranci...Ne znam sta vise boli,ta tvoja plava kosa ili te divne oci,kad te zelim ili kad te dizivam...Ne znam sta vise boli,kad se daje ili kad se moli,kad se mrzi ili kad se voli...Neznam ali osecam da boli!!!!
| ||||
|
|
||||
|
|||||
Kad sam ti htio reci moje osjecaje, pokazati svoju ljubav,ti si me napustila bez rijeci,okrenula si se i otisla, to sto su meni suze tekle nije bilo vazno, no nikad nije kasno, jer mozda ti jednom i kazem ono... al sad to vise i nije vazno...
| ||||
|
|
||||
|
|||||
zivot je lep snovi se ostvaruju,bicemo srecni sa nekim drugim oboje. zbogom ljubavi....
| ||||
|
|
||||
|
|||||
mislio sam da recima sve se moze reci ali prave mozda nikad necu naci i ona ce nestati
| ||||
|
|
||||
|
|||||
pod kozu vise ne mozes tu si vec ostavila trag. ponovo mislim svojom glavom i dajem samo dodire
| ||||
|
|
||||
|
|||||
Zarezujem plajvez da ti sitno pisem, ki pupoljak uz tarabu za tebe uzdisem, s ljubavni romani mozak maltretiram, cu pronadjem nacin da te izsarmiram :)
| ||||
|
|
||||
|
|||||
Ne postoji daljina koja može sakriti osećanja, ne postoji tama koja može sakriti twoj lik ali postoji srce koje te može woleti samo tebe, wiše od svih!
| ||||
|
|
||||
|
|||||
Želim da si mi blizu u owom trenu, da u twom oku prepoznam istu onu želju, da zaboravwimo swe swadje i boli, i da pokažemo jedno drugom kako se woli!!!
| ||||
|
|
||||
|
|||||
ja sam tvoja kap..!ako me drzis na dlanu ..iskliznucu..ako me drzis u hladu..smrznucu!ako me drzis na suncu..isparicu!ZATO ME DRZI U SRCU..TRAJACU!
| ||||
|
|
||||
|
|
| Verovatno povezane teme... | |||||
| Tema: | Autor | Odgovora: | Pregleda: | zadnja poruka | |
| Ljubavne Animacije | Sone | 138 | 1,792 |
10-23-2008 06:35 zadnja poruka: Sone |
|
| Ljubavni Stihovi & Ljubavne Poezije | by Lavica | 249 | 2,821 |